Open-middagen

bluebrickmedia
5 februari 2020
Geen onderdeel van een categorie
0
Nieuwsbrieven

Iedereen is natuurlijk super nieuwsgierig naar de woningen in Cadenza. Daarom organiseren wij open-middagen waarop we een referentiewoning mogen bekijken. Zoals bekend wordt er nog volop gebouwd in, op en rondom Cadenza. Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop, daarom zal de referentiewoning met max. 20 personen bezocht worden.

Referentiewoning beschikbaar
Per geplande middag, zullen wij in de aankomende weken kandidaten uitnodigen om de referentiewoning te komen bekijken. Het zal dus niet je eigen woning zijn die je kunt bezichtigen. Het kan wel zo zijn dat je in hetzelfde type woning staat, maar op een andere verdieping. Of dat het type anders is, maar dan heb je wel een goed idee van de afwerking van het appartement, de keuken en de badkamer. Al met al is het natuurlijk hartstikke leuk om ook het complex te zien!

Wanneer mag ik komen?
Middels de mail word je uitgenodigd voor een van de open-middagen. Het kan dus zijn dat sommige kandidaten worden uitgenodigd voor de eerste paar middagen en de andere kandidaten voor de middagen een paar weken later. We geven iedereen de kans om te komen kijken, maar vanwege de hoeveelheid kandidaten en de kleine groepjes waarin we de bouw op kunnen, kan het dus zijn dat jouw kijkmoment nog eventjes duurt. We houden je hier uiteraard van op de hoogte.

Delen

[ssbp]