Online verhuur, hoe werkt dat?

De woningen van huren in Cadenza worden online verhuurd. Dat betekent ook dat alle stappen in het proces online plaatsvinden. Het invullen van het inschrijfformulier, het uploaden van de benodigde documenten, maar ook de toewijzing en het tekenen van het contract. Indien er meerdere geschikte kandidaten voor een woning zijn, vindt de voorlopige toewijzing plaats met een digitale loting.

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk? In de onderstaande videofragmenten op deze pagina leggen we je dit stap voor stap uit!

Je droomwoning gevonden

Je hebt de woning van je dromen gevonden en je wilt je graag inschrijven. Digitaal huren betekent ook: digitaal inschrijven. Je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt en je hoeft er de deur niet voor uit. Handig toch?

Stap 1: Online inschrijven

Zodra de verhuur is gestart, kun je via deze website inschrijven. Bij je inschrijving wordt om jouw persoonsgegevens gevraagd. Wij gaan hier natuurlijk erg zorgvuldig mee om en verstrekken ze niet aan derden. Wij gebruiken deze gegevens alleen om te bepalen of we een huurwoning aan jou kunnen toewijzen. Na het compleet invullen van het inschrijfformulier maken wij een online klantdossier voor je aan.

Stap 2: Het online klantdossier

Log in op jouw persoonlijke klantdossier. Hier kun je jouw gegevens aanvullen en indien nodig je woningvoorkeuren wijzigen.

Stap 3: Woonwensen aanpassen

Is er intussen iets veranderd in je voorkeuren? Geen probleem! Deze kun je gewoon aanpassen in je klantdossier. Dan kunnen wij, op basis van die gegevens, gaan kijken voor welke woning je in aanmerking kunt komen. Matchen dus!

Stap 4: Documenten verzamelen

Hebben we je op basis van je inschrijving kunnen matchen? Dan hebben we afhankelijk van je inkomenssituatie een aantal documenten nodig om jouw inschrijving compleet te maken. Het is handig om alvast deze documenten op je computer te verzamelen. Per inkomenssituatie heb je verschillende documenten nodig.
Naar de documentenchecklist

Stap 5: Documenten uploaden

Is na het matchen een woning voorlopig aan jou toegewezen? Dan is het tijd om de verzamelde documenten uit stap 4 te uploaden naar jouw persoonlijk klantdossier. Login op jouw eigen persoonlijke dossier om aan de slag te gaan.