Kom binnen, welkom in Cadenza!

Kom je even binnen kijken? In Cadenza vind je heerlijke zonnige, lichte appartementen waar je je helemaal thuisvoelt. Met de vele ramen in het appartement is het volop genieten van het uitzicht! Maar ook de grote hoeveelheid daglicht die daardoor de woning binnenstroomt is een groot genot. Hoe dit er van binnen uit kan zien? Omdat je niet zomaar even op de bouw binnen kunt lopen, hebben wij een impressie voor je gemaakt van hoe de woning er volledig ingericht uit zou kunnen zien.

Woonkamer

De woonkamer is de centrale ruimte in je woning. Daar wordt gelachen, gegeten en ontspannen. In de prachtige lichte woonkamer van Cadenza kom je zeker tot rust. En met de open keuken ontstaat er een gezellige plek om heerlijk te kokkerellen en samen te eten. Huren in Cadenza biedt maar liefst 24 verschillende typen appartementen. Deze verschillen allemaal in indeling en grootte. Er is dus altijd wel een appartement dat past bij jouw levensstijl. Wil je juist een knus appartement of heb je liever de ruimte voor een extra royale hoekbank? Voor ieder appartement geldt dat een rustige inrichting bijdraagt aan het ruimtelijke en lichte effect van deze luxe appartementen. Laat het uitzicht een rol spelen als eye-catcher, vooral op de hogere verdiepingen is dat zeker de moeite waard.

Modern koken

Afhankelijk van het woningtype wordt de keuken voorzien van een magnetron en oven (twee apparaten) of een combi oven magnetron (een apparaat), koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De neutrale en moderne kleurstelling maken de keuken tot een fijne werkplek, die je met je eigen accessoires makkelijk kunt personaliseren. Met de extra werkruimte van het eiland heb je genoeg ruimte voor een uitgebreid culinair avontuur. Maar je kunt het ook als barretje inzetten voor een gezellig ontbijtje of een goede espresso. Zet er wat kruidenplantjes neer of stel je bijzondere keukenmessen tentoon en je hebt een fijne complete keuken helemaal in jouw stijl!

Master bedroom

In de master bedroom zie je ook de grote ramen weer terug. Met lichte gordijnen geniet je van het daglicht, maar heb je toch je privacy. In de slaapkamer is plek voor een inbouwkast, waarin je je kleding kunt opbergen. Je eigen comfortabele bed mag natuurlijk niet ontbreken in jouw nieuwe woning in Cadenza. Dus pak er nog even een goed boek bij of kijk eens naar het uitzicht by-night, voordat je aan de nacht begint. Want het gemak van huren maakt dat je zorgeloos van een goede nachtrust kunt genieten in een zo'n heerlijk appartement. Slaap lekker!

Helemaal zen in je badkamer

De badkamers in Cadenza zijn afgewerkt met mooie antraciete vloertegels in combinatie met witte wandtegels tot aan het plafond. Hierdoor ontstaat een rustige en comfortabele ruimte om even de dag van je af te spoelen onder de heerlijke douche. De neutrale en moderne uitstraling van de badkamer geven je de ruimte om er je eigen draai aan te geven. Kies een sterke accentkleur voor je handdoeken en badmatje, of houd het juist helemaal zen met antraciet badtextiel. Wat je ook kiest, je wordt wakker met het comfort van een moderne badkamer met een fijne brede wastafel en handdoekenradiator.

Naar buiten!

Cadenza staat in de wijk Hogekwartier in Amersfoort. Deze wijk is helemaal gemoderniseerd onder het mom "Amersfoort vernieuwt". Er is onder meer een nieuw zwem- en sportcomplex, nieuwe woningen met een moderne architectuur, en rustige straten zonder veel autoverkeer. Reden genoeg dus om naar buiten te gaan! Neem dan ook even de tijd om de architectuur van Cadenza te bewonderen. Deze imposante woontoren telt maar liefst 20 verdiepingen en bepaalt daarmee, samen met buurtoren de Rondine, mede de skyline van Amersfoort. Samen markeren deze twee woontorens een nieuwe entree van Amersfoort vanaf de Hogeweg.