Documentenchecklist

Afhankelijk van je inkomenssituatie hebben we verschillende documenten van je nodig. We vragen je de documenten te uploaden in je klantdossier bij het completeren van je inschrijving. Verzamel dus nu al je documenten zodat je ze meteen kunt uploaden zodra we ze van je vragen!
Er zijn wel punten waar je op moet letten bij het verzamelen van je documenten. Hieronder vind je al enkele tips. De volledige documentenchecklist en extra spelregels & tips, kun je downloaden onderaan deze pagina.

Tips:

Datum ondertekening van het document
Documenten mogen niet ouder zijn dan 3 maanden op het moment van uploaden.

Geldigheid
Om echtheid van de documenten te waarborgen, worden word-bestanden niet in behandeling genomen. Zorg ervoor dat je alle documenten als PDF uploadt in je persoonlijke klantdossier.

Veiligheid en e-mail
Het klantdossier is een veilige omgeving waarin je zelf je gegevens en documenten kunt beheren. Documenten die per e-mail worden aangeleverd kunnen niet verwerkt worden en zullen direct worden verwijderd.

Identiteitsbewijs
Een rijbewijs wordt niet gezien als een geldig identiteitsbewijs. We ontvangen graag een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs. Let op: het BSN en de pasfoto mogen niet zichtbaar zijn op de kopie van het paspoort of identiteitsbewijs.

Identiteitsfraude

Ter voorkoming van identiteitsfraude, nemen wij geen kopie├źn van identiteitsbewijzen in behandeling waarop het BSN en de pasfoto nog zichtbaar zijn. Zorg er dus voor dat je BSN en pasfoto niet zichtbaar zijn op de documenten die je uploadt. Je kunt het BSN en je pasfoto afdekken voordat je de kopie maakt, of je kunt de KopieID app van de Rijksoverheid gebruiken.

Meer over KopieID

 

Download je documentenchecklist

Download hier de documentenchecklist die past bij jouw situatie. Hierop vind je de algemene spelregels en tips over het aanleveren van de documenten, richtlijnen waar ze aan moeten voldoen en natuurlijk een handig lijstje van de documenten die je nodig hebt.