Cadenza: laat jouw woondroom uitkomen

Dat je in Cadenza een hoog afwerkingsniveau mag verwachten, spreekt voor zich. En dit zie je overal terug. In de lichte woonkamer, de luxe open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, de moderne badkamer met fijne douche en de aparte, betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Alle wanden worden behangklaar afgewerkt, de plafonds zijn voorzien van wit structuurspuitwerk. En natuurlijk ligt overal in je appartement energiezuinige vloerverwarming.

Van alle gemakken voorzien, hoog afwerkingsniveau

Eigentijds wooncomfort en genieten met een grote G. Daar is alles in jouw droomappartement in Cadenza op gericht. De moderne open keuken – met combimagnetron, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser – nodigt uit om lekker te kokerellen. Even heerlijk ontspannen? Dat kan in de betegelde badkamer met comfortabele douche, brede wastafel en handdoekenradiator. En als de zon ondergaat, geniet je samen van een hapje en een drankje – én een fantastisch uitzicht – op je riante balkon of terras.

De woning beschikt over een eigen berging. En je auto? Die parkeer je in de privéparkeergarage onder het complex. Ook goed om te weten: alle appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie en gecertificeerd hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wel zo’n veilig idee.

Duurzaam wonen

Met een huurwoning in Cadenza kies je voor duurzaam gasloos wonen. En natuurlijk voor hoog wooncomfort, want die twee komen in de moderne woonomgeving van het Hogekwartier perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van energielabel A.

Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, zie je terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle all-electric appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking, die ingezet wordt voor de gemeenschappelijke voorzieningen in het complex. De woningen zijn voorzien van een Wartme-Koude Opslag (WKO). In een WKO installatie wordt bodemenergie gebruikt voor het verwarmen en op temperatuur houden van de woning. Een duurzame oplossing dus voor een woning met een comfortabele temperatuur!

Aansluiting op een WKO, hoe werkt dat?

Voor de WKO sluit je een leveringsovereenkomst af met Eteck als onderdeel van de huurovereenkomst. Op hun website kun je meer informatie vinden over hoe een WKO installatie werkt. Hiervoor wordt gewerkt met een vaste leverancier. Naast de aansluiting op de WKO heb je ook een aansluiting op het waternet en een leverancier voor elektriciteit nodig. De WKO zorgt wel voor de opwarming van water, maar niet voor het leveren ervan.

Hieronder kun je alvast de tarieven, algemene voorwaarden en de brochure van Eteck downloaden. Voor het leveren van warmte vanuit een warmtenet worden maximumtarieven vastgesteld door de autoriteit consument en markt (ACM).

Slim: deelauto's van Axxel

Als bewoner van Cadenza kun je gebruik maken van een Axxel deelauto. Handig als je zelf geen auto hebt, of hem gewoon niet zo vaak gebruikt. Je betaalt dan namelijk alleen voor de tijd dat je de auto daadwerkelijk gebruikt. En niet voor al die uren dat hij in de garage op je staat te wachten. Je huurt de auto voor 9 euro per uur, en dan is alles voor jou geregeld. Van verzekering tot onderhoud en zelfs tanken! Als je niet vaak met de auto reist, kun je hiermee mooi besparen. En dat je ook nog eens in een duurzame elektrische auto rijdt is dan een fijne bonus! Lees meer over Axxel op de website.

Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning in Cadenza heeft veel voordelen. Je betaalt geen transactiekosten als je de woning betrekt en je hebt geen uitgaven aan (groot) onderhoud. Ook hoef je als huurder niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder. Wil je flexibiliteit? In Cadenza heb je in principe een huurovereenkomst van minimaal één jaar. Daarna is de opzegtermijn slechts één kalendermaand. Wel zo’n prettig idee.

Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel nieuwe mogelijkheden. En hoe je je geld ook besteedt, in je huurappartement geniet je van hoog wooncomfort zonder zorgen. Kies ook voor het comfort van huren in Cadenza, een luxe all-electric wooncomplex in de eigentijdse nieuwe stadswijk Hogekwartier, vlak bij het bruisende centrum van Amersfoort.